Om

Lite mer om PictureThis...

 

PictureThis hjälper dig att få den bilden du drömt om.

Att du ska känna dig helt nöjd med den bilden som visar

ditt företag, dig själv eller kanske ditt husdjur.

PictureThis har arbetat med foto, utbildning och IT i över

20 år, och hela tiden haft nöjda kunder som gärna kommit tillbaka. Genom kontinuerlig utbildning och utveckling

av företaget har PictureThis kunnat skapa bilder

och utbildningar inom foto och data under alla dessa år

som varit helt i linje med det som önskas för stunden.

PictureThis kommer även fortsätta att utvecklas, och en

stor del av detta står våra kunder för. Allt beror på vad kunden önskar, och då ser vi till att ordna det. PictureThis vill vara en del av framtiden, som skapar minnen av det som var genom bilderna. Kanske är du en del av vår framtid.

 

Richard Tholin heter jag som står bakom PictureThis. Jag har lång erfarenhet, både inom foto och inom grafisk design. Som 13-åring fick jag min första systemkamera, och då började intresset. Genom många timmar i mörkrummet lärde jag mig förstå bildens uppbyggnad och alla de bilder jag tog bidrog till grunden för den erfarenhet som jag idag bär med mig. När jag var drygt 20 år fick jag möjlighet att arbeta som frilansfotoraf åt Expressen. Det var en speciell känsla när man fick se sina bilder i tidningen första gången. idag, 25 år senare så har det blivit många tidningar och en del förstasidor. Känslan är alltid lika skön när man lyckas med en bild.

Mina grafiska kunskaper har jag fått genom såväl utbildning som erfarenhet. Jag fick ganska tidigt jobb på Hallandsposten som grafiker, och sedan började jag undervisa i grafisk design, presentationsteknik och bildbehandling. detta höll jag på med i cirka 15 år. Idag undervisar jag lite mindre, men kommer under våren att satsa lite mer på utbildningar i främst foto.

Genom de Social mediernas framfart så fick jag upp helt nya ögon för hur man kan nå ut till sina kunder, publik och vänner. Idag använder jag uteslutande olika sociala medier för att sprida kunskap och meddela mig med omvärlden. Kolla gärna på PictureThis sida på Facebook så förstår du vad jag menar.

 

För kontakt eller mer info:

 

Välkommen!!!

Copyright ©Richard Tholin, All Rights Reserved